Víkend 4.- 6. dubna

Vážení hosté,

z níže uvedené víkendové nabídky si vás dovolujeme upozornit na tradiční vepřo-knedlo-zelo. V podání našeho kuchaře Petra Lindra se opovrhovaný bůček mění v delikátní pokrm, neboť pomalým pečením se zbaví velké části tuku a zůstává křehký a šťavnatý kousek masa doplněný o bramborové knedlíky, které zaujmou nejdřív vzhledem a pak chutí. Zelí ochucené jablky a jako bonus plátek nádivky dotváří netradiční pojetí české klasiky.

 

 

Variace řízečků z vepřové panenky, krkovice a kuřecích prsíček,

bramborový salát 164 Kč

 

Marinovaná krkovička s pečenou cibulkou a pepřovou omáčkou,

šťouchané brambory 155 Kč

 

Pomalu pečený delikátní vepřový bok na česneku,

bramborový knedlík, jablkové zelí 148 Kč

 

Kančí guláš na černém pivu s cibulkou, chléb 155 Kč

 

Jarní salát s marinovanými krůtími prsíčky

a dijonským dresinkem 145 Kč

Domácí moravský koláč 14 Kč

 

Dobrou chuť!

 


Penzion Spálený mlýn v Mníšku pod Brdy hodnocení