Víkend vína na Spáleném mlýně 14. – 15. března

Milí hosté,

zveme vás na víkendová jídla, na jejichž přípravu použil náš šéfkuchař Vašek Charvát různé druhy vína, která vám nabídneme i jako bonus k menu: při výběru dvou jídel z nabídky obdržíte 2 dcl Ludwig Inflagranti nebo Veltlínské zelené Kolby (obé suché pozdní sběr)

  • Francouzská cibulačka se sýrovými toustíky 45
  • Grilované kachní prsíčko s omáčkou z červeného vína a hruškovo-rybízovým chutney, šťouchané brambory s jarní cibulkou 238
  • Kuřecí prsíčko v parmské šunce se smetanovo-vinnou omáčkou a restovanými žampiony, šťouchané brambory s jarní cibulkou  175 Kč
  • Hruška pošírovaná v portském víně s vanilkovou zmrzlinou 79 Kč

Dobrou chuť!


Penzion Spálený mlýn v Mníšku pod Brdy hodnocení